Black Friday 2021 inträffar 26:e november i år och även om det kan tyckas verka långt bort så vi vet hur månaderna flyger iväg! Det har redan gått en tredjedels år sedan förra Black Friday och det känns inte alls som att det var så länge sedan. För att få ut det mesta av denna magiska dag, som egentligen pågår under en hel vecka, så kan man föra en lista över saker och ting i hemmet som man inte behöver ersätta precis just nu, men som inte skulle skada av en uppgradering.

Ni kanske har en vattenkokare där hemma som har varit en trogen tjänare i några år nu och som fortfarande funkar bra, även om det tar lite väl lång tid att koka en liter vatten och den kanske inte ser så snygg ut på köksbänken. Då kan ni skriva “vattenkokare i glas” på er Black Friday-lista och ta tålamod nu, för att köpa den till ett super rabatterat pris i november. Ni kan lätt få 80% rabatt på en vattenkokare under Black Friday.

Detsamma gäller andra köksprylar som mikråvågsugn eller riskokare. Så länge de fortfarande fungerar är det inte bråttom att köpa något nytt, men när det är 50-80% rabatt är det absolut läge att passa på! Då kan man gå upp eller ner i storlek också beroende på vilka behov man har. Just nu har de faktiskt rea på Kitchentime.se, så om ni behöver en ny mikro redan idag kan ni göra klipp på populära mikrovågsugnar från ledande varumärken som Caso, Severin och OBH Nordica.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *