Många har fått upp ögonen för hur avslappnat, enkelt och tilltalande det kan vara mer ett mer fritt liv där gränserna mellan begrepp såsom inne, ute, ensam och tillsammans inte är lika satta i sten. För vår del så har vi insett att det finns två saker som är avgörande för att man ska kunna leva till max. Det ena är smidig transportmedel som tar oss dit vi vill utan krångel, och det andra är prisvärda och billiga utemöbler som gör det enkelt att umgås utomhus på ett otvunget sätt.

Dagens generation av husägare har till synes helt andra krav och förväntningar än tidigare. Numera verkar det som att vi i stor utsträckning vill kunna leva på ett sätt som uppmuntrar samhörighet. Vi har större umgängeskretsar än tidigare, och även ett fler antal ytligt bekanta. Men sammantaget så är det tydliga indikationer på att har mer komplexa sociala nätverk. Detta innebär även att vi kanske inte nödvändigtvis alltid vill umgås på en så pass intim nivå att vi bjuder in alla i våra hems innersta vrån, utan hellre umgås otvunget i en öppen miljö.

Många verkar därför föredra att strukturera sin närmiljö på ett sådant sätt att den bjuder in till att umgås på kravlösa villkor. Ett givet sätt att uppnå detta är att verkligen prioritera utemiljön och göra så mycket som möjligt för att uppmuntra nära, kära och bekanta att helt enkelt hälsa på. Därför ser vi enkla fordon och smarta utemöbler som ett måste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *