Framförallt personer som åker motorcykel, gillar att samla på sig personliga klistermärken som sedan hojen eller hjälmen pyntas med. Tygmärken är också ett perfekt komplement, som gör att du kan piffa till jackan och göra att du står ut från mängden. Du kan sätta en personlig prägel när du åker och detta fungerar också lika bra om du har en moped eller cykel. Det gör det hela roligare och inspirerande.

Vad kan man pynta hojen med?

Döskallar, lättklädda damer eller spelkaraktärer tillhör nog de mest använda klistermärkena av personer som åker motorcyklar, men detta innebär inte att det finns en regel om vad man kan pryda hojen eller hjälmen med. Detta innebär att du har utrymme att addera precis vad du vill och kan därmed skräddarsy färg och design för att resultatet ska reflektera dig som person mer.

Vad ska man tänka på?

Men en motorcykel eller moped är dyr, så du vill såklart inte addera saker som kan komma att skada materialet eller saker som kommer att påverka hur enkelt fordonet är att manövrera. Så om du vill sätta fast klistermärken, säkerställ att de är vattenlösliga och enkla att avlägsna.

På hjälmen kommer detta kanske inte att ha samma betydelse, då du kommer att byta ut denna mer frekvent än du köper ett nytt fordon. Men samtidigt kanske du vill byta ut klistermärkena oftare på hjälmen? Se då till att du väljer klistermärken eller etiketter av bra kvalitet och de inte lämnar märken efter sig när du beslutar dig för att ta bort dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *