Om du letar efter en julklapp till en teknikälskare som också är väldigt förtjust i musik då är högtalare eller hörlurar en riktigt bra väg att gå. Bose har kommit ut med en ny variant av sina trådlösa ear buds. När man beställer från deras hemsida erbjuder de dessutom 90 dagars öppet köp och kostnadsfri support, vilket är ett stort plus i juletider. Lite mer spännande än att köpa en riskokare från Exxent i julklapp till sin partner, vän eller familjemedlem.

Gå in på Teknikmagasinet så hittar du dessutom en kategori som heter julklappstips. Där kan du sortera fram “Julklappar runt hundringen”, “Julklappar till julklappsspelet”, “Hörlurar och högtalare”, “Gadgets och spel”, “Radiostyrt”, “Gaming”, och så vidare. En populär grej nu bland de yngre i familjen är portabla högtalare och varumärket JBL är en av favoriterna i denna kategori. De kommer i många olika storlekar och former, med allt från så kallade “cliphögtalare” som man klickar fast på sitt bälte, sin väska eller annat klädesplagg, för att alltid ha skön musik med sig vart man än går – i bra ljudkvalitet! De ligger på 490 kronor upp till 3 290 kronor, beroende på storlek och kapacitet. Återigen, en mycket mer intressant julklapp än ett köksbord i trä.

En annan kul gåva som passar bra till teknikälskare som också är väldigt förtjusta i kaffe är en kopp som erbjuder temperaturkontroll. En så kallad smart mugg. Dessa kaffekoppar laddas i en laddningsstation och ger dig notis via app när drycken har uppnått perfekt temperatur.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *