Om du vill göra det lätt för dig denna jul kan vi tipsa om en sajt där du kan köpa posters online i alla tänkbara teman och stilar: gå till artiks.se och klicka dig fram mellan kategorierna. Deras posters är uppdelade i kategorierna Abstrakt, Barntavlor, Djur, Film & Musik, Grafiskt, Kartor, Illustrationer, Fotokonst, Fashion, Botaniska, Mindfulness, och så vidare. Det går även att navigera sig fram mellan olika delar av huset i Rum-kategorierna Badrum, Barnrum, Sovrum, Kök, med mera.

Hemkontor är en ny kategori nu när det är många som jobbar hemifrån och det kan vara en väldigt smart julklapp om man känner någon som precis har börjat jobba hemifrån och fortfarande inte är klar med inredningen. Det brukar ta lite tid innan man får allt på plats, speciellt när det kommer till det dekorativa.

Stadsmotiv, kartor, svartvita posters och häftiga grafiska posters är populära i hemkontoren. När man har hittat de posters man vill ha kan man sedan köpa till ramar också, som kommer i plexiglas som inte går sönder även om man tappar ramen i golvet. Smidigt! Det är också mycket lättare än glas, som kan bli riktigt tungt om man har en större ram.

För poeterna och de som gillar citat går det också att skapa sina egna posters med text för inspiration eller motivation. Använd deras mallar för att få ett försprång i designen och skapa en helt unik poster till någon du tycker om och rama in den med ett par klick. Det är garanterat en gåva som kommer att uppskattas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *