Bland årets populäraste julklappar ser vi en blandning av inredning, elektronik och sporttillbehör, eftersom det är många som investerar i små hemmagym för att undvika offentliga gym. Elektronik och digitala prylar är alltid eftertraktade och några av de senaste lanseringarna vi ser detta år är 7 Google Pixel 4a, Fitbit Sense, Silentmode Powermask, Bluetooth hörlurar, ORII smart ring och många liknande produkter. Det rör sig om en kombination av hälsorelaterade produkter och kommunikation, vilket pekar på att vi som människor prioriterar just hälsa och kommunikation i våra liv!

Istället för att köpa ett köksbord från Nordal till jul detta år kanske det passar bättre med en pryl som underlättar vardagslivet och hjälper dig och dina nära och kära att leva ett sundare liv? Det finns så många härliga produkter där ute, så det råder absolut ingen brist på utbud. Om du vill vara mer kreativ hemma kanske ett virtuellt trumset vore något för familjen? Det virtuella trumsetet från 33 Senstroke kommer med en app som hjälper både nybörjare och erfarna trumslagare att få ut det mesta av trumpinnarna.

En annan spännande kreativ pryl som är ny för 2020 är Palaroids nya kamera OneStep 2. Den ligger under tusenlappen också så det kan vara en fin gåva till någon i familjen eller en god vän, om man känner någon som älskar att fota. För de som älskar att laga mat kan det passa bra med en slow cooker, då dessa har blivit väldigt trendiga under 2020. Med recept från matbloggare på olika slow cooker-rätter kan man laga underbara grytor och pastasåser med en slow cooker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *