Om du älskar att resa så kanske det känns lite tungt just nu när det inte är så lätt att röra sig över landsgränserna. Men vi har en jätte bra idé på hur du kan drömma dig bort till fjärran land utan att behöva sätta dig på ett flygplan – köp lite posters med foton från dina favoritstäder! På sidor som Artiks.se kan du hitta posters av New York, posters av Paris, posters av London och så vidare. Det är väldigt fina svartvita posters med bilder på monument, byggnader och klassiska ikoner.

Om du älskar New York kommer du njuta av deras posters på stadsbilder med skyskrapor och oförglömliga ställen! Frihetsgudinnan hittar du också där så klart. I Paris är det Eiffeltornet som gäller, eller en snygg caféskylt som påminner dig om de cappuccino och croissants som får det att vattnas i munnen. Ja, så länge vi inte kan resa till de länder vi längtar till gäller det att vara lite smart istället.

De säljer också ramar på den sajten i olika material, storlekar och färger. Tavelramarna har faktiskt plexiglas, vilket gör att de är mycket lättare att hänga upp och lättare att leverera utan att de går sönder på vägen. Plexiglas går inte att krossa! Välj mellan guldramar, mässing, silver och ek. Om du har ett smart citat som du gärna vill påminnas om kan du dessutom skapa din egen textposter för inspiration och motivation. Alla posters är kategoriserade enligt typ eller rum, så du kan lätt se vad som passar i badrum, sovrum, kök, och så vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *