Hur väljer man rätt löshår? Det finns lite olika varianter att välja på och det kan vara förvirrande om man inte vet exakt hur de ska användas. Hårförlängning tejp är snabbt och enkelt att använda, men det ser samtidigt väldigt bra ut så länge man köper en produkt av god kvalitet som har tillverkats av äkta hår. Alla personer kan använda hårförlängning tejp och om du har tunt eller skört hår så rekommenderar experterna tejp eftersom det är väldigt skonsamt mot håret. Minimalt slitage är alltid en fördel när det gäller löshår.

En annan populär metod för låshår är clip ons som liksom namnet förslår klickas på med ett spänne. Denna typ av löshår sätter man i på morgonen och tar av sig det innan man går och lägger sig. Du ska också ta ut clip ons när du duschar och badar. De kommer i olika längder, färger och tjocklekar så du kan välja och vraka som du vill. Experimentera gärna med lite olika alternativ för att hitta stilar som du trivs med! Eftersom du klickar dessa av och på och inte duschar eller sover med dem så behöver de tvättas mindre ofta än löshår som sitter i även när man sover.

Du kan också köpa en hel hästsvans i äkta hår som fästs med ett smart kardborrefäste och en liten hårkam som man inte ser. Superenkelt när man snabbt vill skapa en helt ny frisyr. De kan också stylas som du vill, med locktång eller plattjärn. Sätt bara ditt eget hår i en tofs först och sedan fäster du lös tofsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *