Vi älskar shopping! Speciellt att göra klipp på de bästa produkterna som finns. Därför har vi som vana att kika på vilka produkter som är populärast och bäst med hjälp av bäst i test-artiklar och webbplatser som ägnar sig åt att hitta det allra bästa. Om du vill passa på att köpa äppelcidervinäger för att maximera immunförsvaret då kan vi tipsa om dessa produkter: Bragg Äppelcidervinäger Eko, Renée Voltaire Raw Äppelcidervinäger med Moder och Kung Markattas ofiltrerade variant. Hitta den som är bäst för dig och drick en matsked om dagen för att skydda dig mot alla virus och bakterier nästa konferens Stockholm!

Vad är det då som gör Braggs äppelcidervinäger så speciell? Det är produkten på allas läppar och den tycks ligga nummer ett på alla bäst i test. Det är en ekologisk produkt som rekommenderas av alla hälsoprofiler världen runt, framförallt i USA då det är en amerikansk produkt. Mycket pekar på att de var först ut på marknaden, åtminstone i störst utsträckning, och eftersom de lyckades etablera sig så väl långt innan Kung Markatta hann säga “äppelcidervinäger” verkar det som att Braggs har etsat sig fast i allas minnen.

Vi har sett våra favorithälsogurus hålla i en flaska med Braggs äppelcidervinäger och det har stor inverkan på de köpval vi gör på daglig basis. Men Kung Markattas äppelcidervinäger och även Renée Voltaire Raw Äppelcidervinäger är lika bra som Braggs, med fördelen att det kommer från EU-kontrollerat jordbruk. Så låt prislappen guida dig vägen fram till det bästa klippet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *