Hälsa är på tapeten i år – mer än någonsin. Vi har fått en stark påminnelse om hur viktigt det är att ta hand om kroppen och att leva hälsosamt för att upprätthålla ett stabilt immunförsvar och därför passar det utmärkt att ge bort hälsosamma julklappar denna julafton. Istället för den där chokladasken som du brukar köpa ett antal av (Aladdin eller Paradis?) kanske det vore häftigare att ge bort en påse med ekologisk spirulina eller en ekologisk proteinmix för de som går på gym?

Om du är redo att betala lite mer för några julklappar till din partner, en god vän eller annan familjemedlem kan du fundera på elcykel eller elmoped för att verkligen sprida glädje denna jul med hälsofrämjande gåvor. Det som är så häftigt med både elcykel och elmoped är att de dessutom är bra för miljön, vilket också är på tapeten i år mer än någonsin. Av dessa skäl vore det en sanslöst fin julklapp att ge till någon man tycker mycket om.

En bra sak att ge i julklapp är tillbehör till hemmagymmet, som hantlar, gummiband (power band), yogamatta, medicinboll, balansbräda (balance board), hopprep och foam rollers som man använder för att mjuka upp musklerna efter träning i syfte att undvika träningsvärk efteråt. Det är förvånansvärt effektivt att hoppa hopprep, speciellt när man har ett riktigt bra hopprep, så det kan vara en väldigt fin julklapp. Du kan köpa ett bra hopprep för runt 70 kronor så det är en bra prislapp för gåvor till kompisarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *