En av de största fördelarna med Black Friday för alla tjejer och kvinnor där ute är så klart att man kan passa på att fylla på sminkväskan med allt från mascara och ögonbrynsgel till läppstift och läppglans. Det kan bli väldigt dyrt att se snygg ut, speciellt om man vill unna sig bra produkter från varumärken som Barry M, IDUN och L’Oréal Paris. Om man har tunna ögonbryn kan det vara svårt att få till den där intensiva looken som är så populär just nu. Det som är så häftigt med ögonbrynsgel är att det får ögonbrynen att se fylligare ut.

En bra produkt vi kan rekommendera är Brow Artist Plump & Set från L’Oréal Paris. Den kommer med en liten applikator och vinklad borste som man använder för att få till exakt rätt utseende. Resultatet är ett par riktigt snygga ögonbryn som ser naturliga ut och känns bra på samma gång. Ögonbrynsgelen med det roliga namnet från Barry M – Take a Brow – fungerar också utmärkt när man behöver lite extra volym. Den genomskinliga gelén appliceras snabbt och enkelt med en mascara-liknande borste. Ett måste i sminkväskan.

IsaDora är också ett väldigt populärt sminkmärke i Sverige och deras vattenresistenta ögonbrynsgel sitter hela dagen oavsett om man svettas eller om det regnar ute. De använder specialbehandlade pigment vilket ger brynen en fin och jämn färg. Riktigt bra komplement till den där vattenresistenta mascaran från IsaDora när man vill ha en hållbar look som inte går att rubba oavsett väder och vind!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *