Är det dags för företaget att kosta på och uppdatera sitt kontor med diverse tillbehör? Börja med att fråga de anställda i god tid om det finns några tillbehör som de önskar sig. Någon kanske är i behov av en ny stol och en annan av ett nytt skrivbord. Det kan också vara mängder med småsaker som pennor, hålslagare eller en trådlös datormus. När det gäller kontoret finns det behov av allt från posters till ljuddämpande produkter som fångar upp oljud av olika slag. Har ni i förväg sammanställt en lista kan ni avsätta en person att bevaka och hitta produkter till bästa pris när Blackfriday kommer.

För det är inget som hindrar att också ett företag slår till och använder sig av den här dagen på bästa sätt. Oavsett vad ni önskar köpa kommer det förmodligen finnas någon typ av rabatt att ta del av. Är det en större beställning innebär det mycket pengar att spara även om det är mycket småsaker. Papper, kopieringspapper och andra produkter som ändå går åt fungerar alldeles perfekt att beställa storpack av. Häftstift, gem och pennor som anställda på daglig basis använder.

Ibland kan det finnas produkter som ni inte ens visste om skulle göra succé på företaget. Ett exempel kan vara en balanspall. Det kan räcka med en som de anställda kan turas om att använda. När de sitter på den behöver de parera för att hålla balansen och tränar samtidigt upp sin hållning. Produkter som dessa kan vara dyr i inköp men bidrar också till ökad hälsa bland de anställda. Har de aldrig provat vet de inte om det är något som kommer att nyttjas mycket och därför kan det räcka att köpa en till och börja med. Används den mycket är det bara att köpa in fler allt eftersom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *