Om det fanns ett enda test man kunde göra för att testa sin hälsa, vilket Health Score skulle du få då? När det är Black Friday kan man få otroligt låga priser på allt från hälsokost och träningsutrustning till kosttillskott och apparater som hjälper en att hålla koll på hälsan. Låt oss kika på några smarta produkter vilket gör det lättare för oss att leva ett hälsosamt liv med hälsan och humöret på topp!

En väldigt populär teknisk produkt är smartklockan, som används för att mäta hur långt man har sprungit, i vilken takt man har sprungit, ja, till och med går det att mäta hur långa steg man tar, hur pulsen slår och hur blodtrycket rör sig över tid. Med en smartklocka får man analytisk information om sin hälsa, fitness och sina vanor. En enklare variant av detta som uppskattas av äldre kvinnor och män är stegräknaren, som mäter hur många steg man tar per dag och när man tar dem. Det blir allt viktigare att ha koll på hur många steg man tar om man inte tränar regelbundet, eftersom stegen då utgör en sådan stor del av ens rörelsebeteende.

Black Friday ger dig också möjligheten att fylla upp förrådet med tillskott och pulver av olika slag, som proteinmixar, spirulina, vetegräs, med mera. Kom ihåg att det verkligen lönar sig att ha bra planeringsförmåga här, eftersom det lätt landar på halvt pris om inte mer. Det gör stor skillnad i plånboken! Detsamma gäller löparskor och andra klädesplagg som behövs i träningssammanhang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *