Vad är Black Friday?

Black friday är en amerikansk shopping-högtid, och i år så inträffar dagen den 29:e november. Det kan bli ganska jobbit att handla från USA på grund av tidsskillnaderna, men som tur är så har många svenska företag anammat högtiden, så du kan hitta riktigt bra fynd hemma i Sverige framför datorn. 2019 förespås vara den största black friday-dagen i Sverige och anses av många vara startskottet för julhandeln.

Antalet företag som har erbjudanden för denna dag är svårt att spekulera i, men föregående år kunde vi se att det främst har varit e-butiker, samt IT-relevanta butiker som var först ut. I år kommer troligtvis många av de stora & välkända företagen ha åtminstone någon sorts rea och Dagens Nyheter uppskattar att 1/5 av svenska handlare kommer ha en Black Friday rea. Vi på BFS kommer kontinuerligt dammsuga nätet för att hitta de bästa reorna, och därefter presentera dem här på hemsidan.

Självklart finns det ganska många företag som "tjuvstartar" med sina reor, precis som när ICA börjar sälja julmust i september, så kan du redan nu få tag på några riktigt bra klipp. Vi har delat in reorna utefter företagens branch, så om du t.ex. letar efter elektronik så går du in på elektronik-kategorin för att se vilka företag som har bra erbjudanden för tillfället. Utgångspunten är från startsidan, som du kommer till genom att klicka här.

Vi önskar dig lycka till, och hoppas att du hittar produkterna du vill ha till bästa möjliga priser!