Köp upplevelser på Black Friday-rean

Ska du köpa en present till en som har allt? Då rekommenderar vi en upplevelse i någon form. Idag är det verkligen enkelt att boka allt från att köra exklusiva bilar, prova champagne, gå på spa eller hopp fallskärm. Företagen som säljer erbjuder ett smidigt bokningssystem där man enkelt kan sortera på olika kategorier. Oftast räcker en bokad upplevelse 1 år från bokningstillfället så kom ihåg att använda den! Till bokningen kan du addera en presentbox och eventuella andra tillägg för att verkligen skräddarsy just din upplevelse. Du hittar massor av erbjudanden under Black Friday- fynda på!

 icaupplevelserlogga

Många vet inte om detta, men ICA har en ny sida som säljer upplevelser. Om du är kund hos ICA så vet du att du kommer få bra erbjudanden, och detsamma gäller deras upplevelser.

Gå till rean

 gr8experiencelogga

Gr8 Experience har upplevelsen för ferarrifantasten. Om du vill uppleva att köra lyxbilar så är detta siten för dig. OBS. De har endast bil-upplevelser för tillfället.

Gå till rean

greatdayslogga

GreatDays erbjuder helt enkelt en bra upplevelse för dagen. Med deras upplevelsefunktion hittar du enkelt bra erbjudanden & upplevelser.

Gå till rean